MENÚ ABRIL

Data de inicio: 01-03-2022. Data de fin: 28-02-2025

SEMANA 1-5

LUNS: lentellas con chourizo, pasta con atún e tomate, iogur ou froita

MARTES: crema de cabaza, filetes á parrilla con arroz, iogur ou froita

MÉRCORES: sopa, merluza á romana con pataca, iogur ou froita

XOVES: tortilla francesa, potaxe de garbanzo e verduras, iogur ou froita

VENRES: xudías con ovo cocido, fideos con polo, chocolate

SEMANA 8-12

LUNS: coliflor á galega, guiso de polo con arroz, iogur ou froita

MARTES: crema de calabazín, espaguetis á boloñesa, iogur ou froita.

MÉRCORES: lentellas con carne, tortilla de pataca, iogur ou froita

XOVES: sopa, merluza ó forno con pataca cocida, iogur ou froita.

VENRES: ensalada mixta, albóndigas con arroz, chocolate

SEMANA 15-19

LUNS: sopa de estreliñas, polo guisado con pataca, iogur ou froita

MARTES: fabas con verduras, caldeirada de peixe, iogur ou froita

MÉRCORES: crema de cenoira, milanesa con arroz, iogur ou froita

XOVES: caldo, guiso de choupa, iogur ou froita

VENRES: pizza, callos, chocolate.

SEMANA: 22-26

LUNS: crema de verduras, lasaña de carne, iogur ou froita

MARTES: sopa de fideos, arroz mariñeiro, iogur ou froita

MÉRCORES: lentellascon chourizo, tortilla, iogur ou froita

 XOVES: caldo, guiso de fideos con carne, iogur ou froita

VENRES: ensalada, lomo ó forno con patacas, chocolate

SEMANA 29-30

LUNS: tortilla francesa, arroz con bacalao, iogur ou froita

MARTES: coliflor á galega, guiso de vitela con patacas, iogur ou froita